Update: DOK langer gesloten, 50% contributie

Beste leden,

Graag delen wij dit nieuws van de sportvereniging DOK omtrent het Coronavirus. D.O.K. is gesloten zolang de verlengde maatregelen van kracht blijven welke ons door de overheid opgelegd zijn. Momenteel is dit tot 28 april. Houd de website graag in de gaten voor hopelijk snel positiever nieuws.

Middels deze weg willen wij jullie laten weten dat het bestuur besloten heeft tot het doorvoeren van een reductie op de contributie. De reductie bedraagt 50%. De verlaagde contributie is dus 15 Euro voor 3 maanden. Omstreeks 13 april zal dit bedrag worden afgeschreven van uw rekening.

In deze voor ons allen vervelende tijd vragen wij u om uw solidariteit. De kosten die gedekt worden met de contributie blijven namelijk doorlopen. (onderhoud, verzekeringen, energie- en schoonmaakkosten etc)

Om positief af te sluiten kunnen wij jullie melden dat sinds vorige week er op jullie enkele nieuwe aanwinsten staan te wachten. Als we weer open mogen kunnen we met volle moed trainen op 4 nieuwe fietsen en een bicepcurlmachine!

Het bestuur wenst alle leden en hun familie/ naasten het beste en gezondheid toe!

Namens het bestuur,

Simon Leuring

Voorzitter Krachtsportvereniging Door Oefening Kracht